Διαφήμιση
Παρασκευή, 16 Απρίλιος 2010 01:27

Tα Τop 10 προϊόντα της ProLight+Sound 2010

Ιδού τα 10 καλύτερα προιόντα των φετινών εκθέσεων Musikmesse/ProLight+Sound της Φρανκφούρτης, σύμφωνα με τους συντάκτες του Mix. Εν μέρει συμφωνούμε με τα περισσότερα προιόντα, αλλά έχοντας μόλις 10 επιλογές τι να πρωτοδιαλέξεις. Αναμφίβολα έχουν μείνει πολλά αξιόλογα προϊόντα εκτός 10άδας (τι να πρωτο-χωρέσει κανείς στη 10άδα), ενώ μην ξεχνάτε ότι το Mix ασχολείται σχεδόν αποκλειστικά με audio προϊόντα και καθόλου με προιόντα φωτισμού και εικόνας.

Ιδού η 10άδα του Mix

1. DiGiCo SD9 console
Η νέα compact διαστάσεων κονσόλα της DiGiCo με τις 32 εισόδους και τις 16 εισόδους (επεκτάσιμη σε 64x32), που μπορεί ταυτόχρονα να ηχογραφήσει απευθείας σε 56 κανάλια (μέσω multitrack software ή DAW).

2. Κοrg - monotron Analogue Ribbon Synth
To νέο synth χειρός (hand-sized unit) της Korg, λειτουργεί με μπαταρίες και περιλαμβάνει τα αναλογικά φίλτρα των Korg MS-10 και MS-20 καθώς και τους ribbon controller της σειρά Kaoss. Κοστίζει μόλις 85$ και μπορείτε να του συνδέσετε οποιαδήποτε πηγή audio.

3. Korg MR-2
Το MR-2 υποστηρίζει ultrahigh-fidelity DSD recording με sampling rate στα 2.8 MHz και όλα αυτά σε μια μονάδα μεγέθους τσέπης. Η συσκευή ενσωματώνει λογισμικό για μετατροπή των DSD αρχείων σε PCM

 4. McCauley Sound Μ421
Θέλετε απύθμενο χαμηλό; Το νέο υπογούφερ M421 της McCauley Sound με τα 4 γούφερ 21 ιντσών φροντίζει γι’ αυτό. Η διαχείριση ισχύος ανέρχεται στα επίπεδα των 13.000watt και το μέγιστο SPL του sub ανέρχεται στην επίδοση ρεκόρ των 156dB.

5. Mellotron - Digital Mellotron
Το νέο Digital Mellotron υποστηρίζει 100 Mellotron και Chamberlin samples, όλα σε 24μπιτο ασυμπίεστο PCM format.

6. Meyer Sound - Mina
To νέο line array της Meyer έκανε ντεμπούτο στην έκθεση και προορίζεται για χρήση ως front-fill, under-balcony και για εφαρμογές σε μικρά θέατρα

7. PreSonus – Studio One Pro DAW software
Η έκδοση 1.5 του Studio One Pro DAW software αποτελεί μια σημαντική αναβάθμιση, καθώς προσθέτει περί τις 50 νέες σημαντικές λειτουργίες

8. Rockruepel - Comp.One
Προορίζεται για high-end studio και mastering εφαρμογές. Αποτελεί λαμπάτο χειροποίητο compressor και αποτελεί μια στέρεο και dual mono υλοποίηση. Εχει σχεδιαστεί από τους Oliver Gregor και Guido Apke με μοναδικό στόχο την ηχητική ποιότητα και δίχως καμία έκπτωση σε υλικά.

 9. Steinberg – WaveLab 7
Μια πλήρης editing/mastering σουίτα για Windows/Mac OS X χρησιμοποιεί ένα αναβαθμισμένο GUI για ακόμα ταχύτερη διαχείριση του  audio υλικού. Περιλαμβάνει τα νέα VST3 plug-ins και restoration tools, DVD-A burning engine και άλλα…

10 Universal Audio - Massive Passive plug-in
Η νέα πλατφόρμα UAD2 της Universal Audio κοστίζει μόλις $299 και αποτελεί μια virtual έκδοση του δημοφιλούς μοντέλου UAD-2 της Manley Labs (ο περίφημος δικάναλος προενισχυτής με τις 4 μπάντες ισοστάθμισης, το radical tonal shaping και τις άλλες μοναδικές λειτουργίες).

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση